2-6 ARBEIDSDAGER30 dagers åpent kjøpToll & moms inkludert i prisen

Sportamore

 Har dere en butikk som jeg kan besøke?

Nei, vi har per dags dato ingen fysisk butikk.

 Hvilke åpningstider har Sportamores kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice på e-post til [email protected], eller du kan ringe oss på telefon: 21 98 09 80 hverdager mellom 09.00-11.00 Du er varmt velkommen til å ta kontakt!

 Hvilke åpningstider har Sportamores Outlets kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice på e-post (vi svarer alltid innen en arbeidsdag) – til [email protected]. Eller du kan ringe oss på telefon: 21 98 09 80 hverdager mellom 09.00-17.00 Du er varmt velkommen til å ta kontakt!

Jeg ønsker å legge en ny bestilling

 Kan jeg selv legge til / endre ordren min?

Nei, det går ikke an å gjøre endringer online, men ta kontakt via e-post til kundeservice så skal vi forsøke å løse det.

 Jeg har problem med å legge ordren min, hva er feil?

Kontroller gjerne at alle opplysninger som trengs er fylt ut og at du oppfyller alle kravene som gjelder for den betalingsmåten du har valgt.

 Hvordan kan jeg få vite statusen på ordren min?

Når vi har mottatt din bestilling sendes umiddelbart en ordrebekreftelse via e-post. Når vi sender ut varene fra lageret får du en ny e-post, inkludert en link til vår samarbeidspartner PostNord med sporing av pakken. Der kan se hvor forsendelsen befinner seg i prosessen. Ser du at pakken har kommet fram til utleveringsstedet, men du ikke har mottatt en SMS kan det være oppgitt feil mobilnummer, og du kan anvende kollinummeret for å hente ut pakken. Eventuelt kan du ringe PostNord på telefon 09300 og få den femsifrede hentekoden.

 Hvordan fungerer ordrebekreftelsen deres?

Når du har gjort din bestilling sender vi umiddelbart en bekreftelse til din e-postadresse som gjelder som kvittering og er en garanti på at ordren har gått igjennom. Det er viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Skulle den ikke komme fram i innboksen kan den også være i søppelpost. Ta kontakt med oss på kundeservice om den ikke skulle dukke opp, så kan vi undersøke om ordren har gått igjennom.

 Hvordan fungerer 3 for 2?

Om du benytter deg av denne kampanjen, så er det slik at den billigste varen gir en generell rabatt på hele kjøpet. F.eks. Kjøpet inneholder tre produkter hvor prisen per produkt er 100NOK, 150NOK og 250NOK. Det innebærer at den totale rabatten på kjøpet blir 100NOK og den fordeles slik: Den totale summen på alle produktene er 500NOK, og av denne utgjør det billigste produktet (100NOK) 20%. Det innebærer at du som kunde får 20% rabatt på hvert produkt i dette kjøpet.

 Det kom bare en tom handlekurv etter jeg la inn kortopplysningene. Jeg har heller ikke mottatt noen bekreftelse på mail. Har bestillingen gått igjennom?

Aller mest sannsynlig har ikke bestillingen gått igjennom om du ikke mottar en bekreftelse på skjermen etter fullført betaling, eller på e-post. Dette kan skyldes en kommunikasjonsfeil mellom kassen og systemet. Du kan derfor prøve å bestille på nytt, men for å være på den sikre siden kan du også kontakte kundeservice.

 Kan jeg avbestille bestillingen min?

Om du kontakter oss kan vi kontrollere hvor langt ordren din har kommet i prosessen, og dersom det er mulig å kansellere ordren din, gjør vi selvfølgelig det etter ditt ønske. Er din ordre allerede sendt fra vårt lager går det dessverre ikke å avbestille,men det er viktig at du henter ut din pakke å returnerer den til oss igjen.

 Hvordan får jeg informasjon om Sportamore Outlet og tilbud om kampanjer og nyheter

Beste måten å få rabattkoder på er ved å abonnere på vårt kampanje- og nyhetsbrev.

 Hvordan bestiller jeg fra Sportamore Outlet?

Du kan bestille direkte på www.sportamoreoutlet.no eller via vår kundeservice.

Øvrige Faktura/betalingsspørsmål

 Hvordan fungerer rabattkoden/voucheren min?

Når du har mottatt en rabattkode skriver du den inn på anvist plass i kassen og trykker deretter bekreft. Du får direkte respons på om koden din er gyldig eller ikke. Om du legger til flere varer i handlevognen vil koden automatisk påføres disse produktene også.

 Hvordan fungerer fakturabetaling?

Når vi sender pakken din får du en faktura sendt til e-postadressen din. Fakturaen har en betalingsfrist på 14 dager og det tilkommer ingen fakturaavgift. Ved en retur er det supert om du tar kontakt med kundeservice så de kan forlenge forfallsdatoen på fakturaen din.

 Er det trygt å betale med kort?

Alle betalinger skjer kryptert via Sportamores PCI-sertifiserte samarbeidspartnere - PayEx og Klarna. PayEx er sertifiserte i samsvar med det nye skjerpede sikkerhetskravet PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Ved kortbetaling skal kortnummer, kortets gyldighetstid, CVC-kode samt for visse kort, 3D-secure kode oppgis.

 Hvilke betalingsalternativer har dere?

Vi tilbyr fire ulike betalingsalternativer – direktebetaling, kortbetaling, faktura eller delbetaling. Alle betalinger skjer via våre samarbeidspartnere – PayEx og Klarna. For mer detaljert informasjon, les under Kundeservice, Betalingsinformasjon.

 Har jeg noen ubetalte fakturaer hos dere?

Hvis du undrer på om du har noen fakturaer stående hos oss eller andre sider som anvender Klarna, kan du nå enkelt gå inn på Mine Sider (https://klarna.com/no/mine-sider" class="noajax">https://klarna.com/no/mine-sider). Der kan du logge inn og få full oversikt over både betalte og ubetalte fakturaer, samt finne all informasjon du behøver for innbetaling.
Skulle det likevel være noe du lurer på kan du enten kontakte vår eller Klarnas kundeservice.

 Jeg har valgt å betale med en utsatt faktura, men har nå fått denne på epost med forfall mye tidligere?

Om du har mottatt en faktura tidligere enn forventet, kan det være i sammenheng med en retur. Har du returnert noen varer hos oss mottar du en kvittering fra Klarna om at beløpet er trekt fra fakturaen, men uheldigvis dukker det også opp en forfallsdato på denne. Det kan du bare se bort ifra, og vente til du mottar fakturaen ved et senere tidspunkt som avtalt :) Har du derimot ikke returnert noe, og likevel fått en faktura, kan du enten kontakte oss eller Klarna for å få det oppklart.

 Hvorfor får jeg ikke opp faktura eller delbetaling som et betalingsalternativ?

Det er vår betalingspartner Klarna som tar hånd om kassen vår og de ulike betalingsalternativene. Dersom det ikke kommer opp noe alternativ for betaling med faktura eller delbetaling kan det være noe informasjon som de savner eller også at det helt enkelt ikke er åpent for kjøp mot faktura for øyeblikket. Husk å oppgi personnummer for at faktura eller delbetaling skal være et alternativ. Vil du vite hvorfor det ikke vil fungere for nettopp deg, kan du kontakte Klarna på telefon 21 01 89 91 eller på [email protected]

Leveringsspørsmål

 Hvor lenge ligger pakken der før jeg må hente den ut?

Du har 14 dager på deg til å hente pakken etter mottatt sms-varsel. Etter det går pakken i retur til Sportamore og vi blir nødt til å debitere en avgift for håndtering av uavhentet forsendelse (299 kr).

 Hvordan vet jeg at pakken min kan hentes og hvor jeg skal hente den?

Når pakken er klar for henting får du en SMS til det mobilnummeret du har oppgitt.
Har du ikke oppgitt et mobilnummer kan du følge med på sporingen du mottar på epost, og oppgi kollinummeret på butikken når du ser den har kommet fram.
Har du oppgitt mobilnummer men fortsatt ikke mottatt noen hentemelding kan det ha blitt en skrivefeil ved bestilling, eller en feil ved innscanning i butikk. Har du derimot sporing av pakken kan du oppgi kollinummer ved avhenting.
Når du henter pakken skal du oppgi hentenummeret samt ha med deg legitimasjon. I meldingen står det også hvor du skal hente pakken og hvilke åpningstider utleveringsstedet har.

 Hvordan får jeg varen min levert?

Vi sender med PostNord og helthjem, og pakken vil komme fram til nærmeste PostNord utleveringssted eller helt hjem til døren.

 Hvor lang leveringstid har dere?

Vi beregner at du skal få din pakke innen 2-6 arbeidsdager. Levering til Oslo og omegn tar normalt 2-3 dager (Nord-Norge: 3-6 arbeidsdager) Vær oppmerksom på at leveringen kan ta lengre tid, om utleveringsstedet fører med enkelte leveringsdager. Dette gjelder enkelte små steder. Dersom du ikke har mottatt hentemelding på din mobil i løpet av denne tiden ber vi om at du kontakter kundeservice.

 Hvordan fungerer 3D Secure?

For å øke sikkerheten ved bruk av kort over Internett, har et passord blitt innført som kalles 3D Secure. Passordet brukes som en legitimasjon for deg når du betaler med Visa eller MasterCard. Ingen informasjon vises for Sportamore, men identifiseringen skjer hos vår sertifiserte samarbeidspartner PayEx (www.payex.se). Om du ikke har skaffet en 3D Secure kode, gå inn på nettbanken din og aktiver passordet, tjenesten er avgiftsfri.

 Sender dere pakker til Svalbard?

Nei, vi har dessverre ikke muligheten til å sende pakker til Svalbard den dag idag. Men har du en fastlandsadresse kan pakken sendes der, eventuelt til familiemedlemmer som kan sende pakken videre.

 Tilkommer det toll når man handler hos dere?

Nei, du betaler ingen toll når du handler hos oss - det står vi for!

 Sender dere til utlandet?

Per dags dato har vi bare muligheten til å sende pakker til Norge, Sverige, Danmark, Finland eller Frankrike. Om du ønsker å bestille til en av de fire sistnevnte landene må du gå inn på sportamore.se/dk/fi/fr. Ønsker du å bestille en pakke til et annet land utover disse må pakken videresendes gjennom kontakter i de nevnte landene på eget ansvar.

 Kan jeg slå sammen to ordre jeg nylig har bestilt til én og samme forsendelse?

Nei, dessverre. Ordrene er unike og plukkes på tilfeldige tidspunkt, og er som regel på forskjellig sted i prosessen. Vi kan ikke få gjort noe med dette, men siden frakten er kostnadsfri har det egentlig ingenting å si om de blir sendt separat eller ikke.

 Jeg har lagt opp to eller flere separate bestillinger, kan de sendes i én og samme pakke?

Nei, dessverre. Ordrene er unike og plukkes på tilfeldige tidspunkt, og er som regel på forskjellig sted i prosessen. Vi kan dessverre ikke stoppe og endre på dette.
Er ordrene bestilt med kort tids mellomrom er det derimot sannsynlig at de blir pakket samme dag, og vil derfor komme fram på butikken samtidig.
Det kommer ingen ekstra kostnader for deg som kunde å gjøre det på denne måten.

 Hva koster frakten?

Frakt koster 49 kr og returfrakt koster 39 kr.

 Hva er inkludert i prisen på produktene?

Prisene er i norske kroner og inkluderer moms og fraktkostnader om ikke annet oppgis. Øvrige kostnader er frakt (39 kr), retur (39 kr), avgift ved delbetaling eller utsatt faktura (Klarna) og en avgift for pakker som ikke hentes (299 kr).

Mitt spørsmål stemmer ikke overens med noen av alternativene

 Hvordan fungerer sikkerheten på sportamoreoutlet.no

Sportamore Outlet følger de sikkerhetskravene som gjelder ved all betaling og håndteringen av dine opplysninger skjer kryptert som SSL (Secure Socket Layer). Vår samarbeidspartner for kort- og direktebetalinger, PayEx,er sertifiserte i samsvar med det nye skjerpede sikkerhetskravet PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Ingen kortopplysninger lagres av Sportamore. Vi følger personopplysningsloven og håndterer dine personopplysninger i samsvar med spesifikasjonene i våre Allmenne vilkår.

 Bruker Sportamore Outlet cookies?

Ja, Sportamore Outlet bruker cookies for å gi besøkende tilgang til forskjellige funksjoner. Vil du lese mer, så gå inn på fanen cookies.

Produktspørsmål

Jeg vil avbestille min ordre

Retur

 Pakken min var skadet når jeg fikk den – hva gjør jeg?

Sportamore er ansvarlig for varer som skades eller kommer bort ved transport til deg. Ved mottagelse av forsendelsen er det derfor viktig å kontrollere at varen ikke er transportskadet. Sportamore anbefaler at du påpeker en eventuell transportskade direkte ved utlevering, og deretter kontakter Sportamore sin kundeservice for å løse problemet.

 Min returseddel mangler, hva gjør jeg?

Kontakt kundeservice så hjelper de til med å sende en ny fraktseddel, ikke send pakken med postoppkrav. Ved returlevering er det kunden som står ansvarlig for godset.

 Hva gjør jeg med min faktura når jeg returnerer?

Dersom du tenker å returnere noe med faktura kan du lett sette frem forfallsdatoen på Klarna.no: https://my.klarna.com/no/nb/login Selvsagt kan du også kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg.
Har du kun returnert deler av hele bestillingen vil du senere motta en oppdatert faktura på epost med det gjenstående beløpet. Returnerer du derimot hele ordren kommer vi å makulere denne så snart returen har kommet inn til oss (inkludert eventuelle purregebyrer). Vennligst ikke betal for bare produktene du har valgt å beholde. Da tror Klarna at du ønsker å delbetale fakturaen og renter vil forekomme.
Det er selvfølgelig ingen problem om du betaler for produktene du har returnert, men det er ikke nødvendig. Da vil Klarna senere ta kontakt for kontoinformasjon ved tilbakebetaling.

 Har dere mottatt returen min?

En retur kan ta omtrent 14 virkedager. Anledningen til det er at vi har lager i Stockholm, og alle pakker fra Norge må tollklareres før de sendes til oss. Så fort returen er håndtert vil du motta en e-post fra oss, så hold gjerne et øye i innboksen din. Skulle det mot formodning ta lengre tid enn 14 virkedager kan kundeservice kontaktes.

 Kan jeg returnere badetøy?

Det skal selvfølgelig ikke være noe problem å bytte badetøy og bikinier dersom forseglingen ikke er brutt. Det vil si plastinnlegget inne i trusen. Det kan også være lurt å bruke annet undertøy under bare for å være på den sikre siden, da produktet må være rent og i original tilstand når det kommer tilbake til oss.

Reklamasjoner

 Hva gjør jeg om jeg vil reklamere et produkt?

Sportamore følger forbrukerkjøpsloven og de reglene som gjelder for reklamasjoner. Bare originale feil omfattes av reklamasjonsretten. Reklamasjonsretten omfatter for eksempel ikke feil som er omfattet av normal slitasje. Lagre ordrebekreftelsen som kvittering på varen din. Send gjerne et bilde av skaden til oss på epost [email protected]

 Hva gjør jeg om jeg vil reklamere et produkt?

Sportamore følger forbrukerkjøpsloven og de reglene som gjelder for reklamasjoner. Bare originale feil omfattes av reklamasjonsretten. Reklamasjonsretten omfatter for eksempel ikke feil som er omfattet av normal slitasje. Lagre ordrebekreftelsen som kvittering på varen din. Send gjerne et bilde av skaden til oss på epost [email protected]