2-6 ARBEIDSDAGER30 dagers åpent kjøpToll & moms inkludert i prisen

Sportamore Outlet Allmenne Vilkår

Avtalevilkår forbrukervern

Disse Generelle Vilkårene brukes på kjøpsavtalen du som forbruker inngår med Sportamore AB, organisasjonsnummer 556788-8164. (Norskt Org.nr 899 071 832)

Sportamore AB

Gustavslundsvägen 151E

16751 Bromma

Disse avtalevilkårene utfyller de generelle reglene som følger av forbrukerkjøpsloven (LOV-2002-06-21-34), angrerettloven (LOV-2000-12-21-105) og personopplysningsloven (LOV-2000-04-14-31) som gjelder for alle kjøp www.sportamore.no.

Personopplysninger

I forbindelse med din bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å fullføre og opprettholde den servicen som du kan forvente deg av oss.

All behandling av personopplysninger skjer i samarbeid med Personvernforordningen.

Ansvarlig for personopplysningene er Sportamore AB (org. nr 556788-8614).

Sportamores kunderegistrer inneholder personopplysninger som navn, personnummer, postadresse, telefonnummer, e-postadresse samt IP-nummer. Sportamores behandling av innsamlet personopplysninger er for å bruke de til

a. Kunne fullføre et kjøp hos Sportamore

b. Muliggjøre personlig markedsføring per e-post, sms og andre kanaler basert på dine tidligere innkjøp eller bruk av Sportamores kanaler.

Klarna kommer til å samle personopplysninger om deg i forbindelse med betaling. Klarna er ansvarlig for personopplysninger i henhold til Klarnas villkår.

Sportamore kommer til å dele de personopplysningene som er nødvendig til fraktselskapene, for å kunne fullføre en bestilling.

Om det gjøres en bestilling på en vare som sendes direkte fra leverandør, kommer Sportamore til å sende over de opplysninger som er nødvendig for å kunne gjennomføre en bestilling fra leverandøren.

Når du benytter deg av Chat og/eller FAQ kan Imbox komme til å håndtere og lagre de personopplysningene som for eksempel telefonnummer, for -og etternavn, adresse, e-post og IP-nummer som du selv oppgir for å kunne logge og lagre historikk fra tidligere chatter.

Når du som kunde velger å sende en e-post til Sportamore, kommer din e-postadresse samt e-posthistorikk til å lagres for å gjøre det mulig samt lettere å kunne følge opp og svare på et ærende.

Ingen opplysninger kommer til å selges videre til tredje part eller sendes til tredje land.

Allment om personopplysningsbehandlingen

All behandling av personopplysninger skjer i henholdt til Personvernforordningen.

Ansvarlig for behandlingen er Sportamore AB.

Vi lagrer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig, deretter slettes de. Om noen opplysninger skulle være ufullstendige, feilaktige eller irrelevante har du rett til å få de endret eller slettet. Du har også rett å til kreve erstatning om behandlingen av dine personopplysninger ikke har fulgt loven.

Du kan kreve et utdrag på hvilke opplysninger vi har registrert på deg. For å kreve dette eller endring av opplysninger sender du et skriftlig, underskrevet brev til: Sportamore

Gustavslundsvägen 151 E

16751 Bromma, Sweden

Priser og gebyrer

De priser som oppgis på www.sportamoreoutlet.no er inkludert merverdiavgift (mva.). Særskilt gebyr kommer i tillegg for frakt, retur, fakturabestillinger, oppkrav, samt for uavhentede pakker.

Inngåelse av kjøpsavtale

Sportamores Outlets produkter bestilles på www.sportamoreoutlet.no eller via vår kundeservice. Avtale om kjøp ansees inngått når din bestilling bekreftes på e-post til den e-post adressen som er oppgitt ved bestillingen. Gjennom bestillingen aksepteres Sportamores Generelle Vilkår. Sportamore Outlet inngår ikke avtale med mindreårige (personer under 18 år) med mindre det foreligger samtykke fra foresatt. Avtale kan bare inngås med kunder med leveringsadresse i Norge.

Leveranse

Sportamore Outlet benytter seg av følgende fraktalternativer:

  • Varebrev for mindre forsendelser som kan sendes som brevpost
  • Pakker. Varene sendes til nærmeste mypack utleveringssted. Når pakken er klar for henting sendes det en SMS med henteinformasjon til det mobilnummeret som er oppgitt ved bestilling
  • Hjemmeleveranse. For varer som på grunn av sin størrelse ikke kan sendes til utleveringssted, tilbys hjemmeleveranse på dagtid. Anvisning av leveringstid skjer på telefon. Med hjemmeleveranse vil leveringen vanligvis skje til adressens første inngang eller tomtegrense.

Normal leveringstid er 2-6 dager fra da Sportamore Outlet bekreftet bestillingen på e-post. Om produktet inngår i bestillingssortimentet er leveringstiden maksimalt 14-dager.

Om en forsendelse mot formodning blir forsinket vil du bli kontaktet av kundeservice. Du vil da få muligheten til å heve kjøpet.

Sportamoreoutlet.no har forsendelser til hele Norge, med unntak av Svalbard.

Uavhentede pakker/forsendelser

Pakker som ikke avhentes innen fjorten (14) dager returneres til Sportamore Outlet. Om dette skjer vil du debiteres en avgift på kr 299,- (NOK) for kostnadene dette medfører for Sportamores Outlets administrasjon, frakt, returfrakt og håndtering. Angreretten utløses ikke automatisk av at pakken ikke mottas.

Angrerett

Du som forbruker har alltid fjorten dagers angrerett etter angrerettloven. For at du skal føle deg helt trygg på ditt kjøp tilbyr Sportamore Outlet hele tretti (30) dagers angrerett fra det tidspunktet du har mottatt varen eller en vesentlig del av den. Hvis du i dette tidsrommet returnerer din vare for tilbakebetaling kan du benytte den vedlagte returseddelen (har du mistet den, kontakt kundetjenesten, så kan vi sende en ny). Vil du returnere din vare med annen fraktløsning gjøres det til følgene adresse:

Sportamore Outlet

Williams väg 13

63506 Eskilstuna Spånga

SWEDEN

Sportamore Outlet har ingen mulighet for i ettertid å erstatte kostanden for returfrakt. Du som kunde har selvfølgelig rett til å prøve og undersøke produktet hjemme for å forsikre at produktet oppfyller dine forventinger. Returnerer du en ubrukt vare med tilhørende etikker og orginalforpakning innen 30 dager, tilbakebetales hele beløpet eksklusive frakt- og returkostnad. Om produktets kvalitet har blitt påvirket på grunn av at du som kunde har håntert den mer enn hva som er nødvendig for å kunne undersøke dens egenskaper eller funksjoner, kommer avdrag på tilbakebetalingen motsvare varens verdiredusering utføres.

Reklamasjon

Om en vare avviker fra det som følger av avtalen mellom deg og Sportamore eller på annen måte ikke svarer til den beskrivelsen som er gitt av Sportamore Outlet, kan varen returneres. Bare originale feil omfattes av reklamasjonsretten. Reklamasjonsretten omfatter for eksempel ikke feil som er omfattet av normal slitasje. Ved reklamasjon, kontakt kundeservice. Ved godkjent reklamasjon står Sportamore Outlet for returkostnaden. Sportamore Outlet har ingen mulighet til å erstatte kostnader ved returfrakt.

Retur

Returkostnad: 49kr

Varen skal være ubrukt og sendes tilbake uskadet i originalforpakning. Samtlige etiketter skal sitte på, og manualer skal sendes med. Det er viktig at ytre emballasje anvendes og at limbånd og annet materiale ikke klistres på originalforpakningen.

Ved kjøp av hygieneartikler, undertøy og badeklær, må forseglingen ikke være brutt. Varer med brutt forsegling kan ikke returneres. Angreretten gjelder ikke varer som er tilvirket eller endret i samsvar med særskilte ønsker, for eksempel montering av ski. Retur kan ikke sendes i postoppkrav. Etter mottatt og godkjent retur vil tilbakebetaling skje innen fjorten (14) dager fra Sportamore Outlet mottok returen. Tilbakebetaling skjer bare mot innsetting på bankkonto, ikke kontant.

For å muliggjøre en eventuell retur må du kunne dokumentere kjøp og Sportamore Outlet anbefaler at du tar vare på ordrebekreftelse og betalingsreferanse som kvittering for ditt kjøp.

Kostnader for tilleggstjenester som frakt og retur tilbakebetales ikke.

Når du som kunde skal sende en pakke i retur, er det viktig at du leverer pakken inn der du hentet den ut eller på et annet utleveringssted som sender MyPack pakker.

Retur av kampanjevarer

Ved kjøp som berettiger til gave eller ekstra rabatt betraktes verdien av gaven eller den ekstra rabatten som generell rabatt på hele beløpet i kjøpstilfellet. Om en del av kjøpet byttes og/eller returneres, vurderes de returnerte varene til kjøpesummen minus sin relative andel av den generelle rabatten. Ved bytte skjer det ingen omregning basert på den opprinnelige grunnen for gaven eller rabatten.

Kampanje og tilbud om gave eller ekstra rabatt er bare tilgjengelig for nye kjøp via www.sportamoreoutlet.no og kan ikke benyttes retroaktivt. Gave eller rabatt kan ikke overføres til annet kjøp og kan ikke tilgoderegnes ved bytte til annen vare.

Transportskader

Sportamore Outlet er ansvarlig for varer som skades eller kommer bort ved transport til deg. Reklamasjon av transportskader skal gjøres innen rimelig tid og senest innen to måneder. Ved mottagelse av forsendelsen er det derfor viktig å kontrollere at varen ikke er transportskadet. Sportamore Outlet anbefaler at du påpeker en eventuell transportskade direkte ved utlevering, og deretter kontakter Sportamore Outlet sin kundeservice.

Betaling, Klarna Checkout Brukervilkår

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling med faktura, delbetaling, kontokortsbetaling og direkte betaling via bank. Denne betalingsløsningen heter Klarna Checkout.

Ved å oppgi dine opplysninger i kassen godkjenner du Klarnas vilkår. Ved å klikke på "Fullfør kjøp" godkjenner du Sportamores Outlets Allmenne vilkår.

Den informasjonen du trenger å oppgi for å gjennomføre identifiseringen kan vareriere mellom de ulike kjøpstilfellene og forbruker. En kredittopplysning blir aldri utført direkte i Klarna Checkout men blir først gjort når du har valgt betalingsmåte.

Kredittopplysningen som gjennomføres av Klarna påvirker ikke din kredittverdighet og er ikke synlig for andre som krever en kredittopplysning på deg, f. eks bank institusjoner Når du har blitt identifisert så viser Klarna Checkout de betalingsalternativene som er aktuelle for deg.

Faktura er automatisk forhåndsvalgt som betalingsmåte, men du får selvfølgelig benytte deg av direktebetaling via bank eller betaling med kort dersom du ønsker dette. Alternativene du tilbys kan variere fra kjøp til kjøp. Du velger selv om du vil beskytte dine opplysninger i Klarna Checkout med en PIN-kode.

Force Majeure

Dersom det inntreffer omstendigheter som ligger utenfor Sportamores Outlets rimelig kontroll, for eksempel ved endret lovgiving, myndighetsavgjørelser, streik, blokade, sabotasje, krig, terrorisme, brann, oversvømmelse, naturkatastrofer eller liknende hendelser skal Sportamore Outlet sin forpliktelse til å oppfylle kjøpsavtalen utsettes så lenge omstendighetene forsatt gjelder

Personopplysninger

Sportamore Outlet har ansvar for at de personopplysninger som oppgis i forbindelse med et kjøp behandles i samsvar med personopplysningsloven. Gjennom kjøpsavtalen med Sportamore Outlet samtykker du i at dine opplysninger oppbevares for å kunne behandle din kjøpsordre og gjennomføre kjøpet, tilrettelegge for framtidige kjøp, oppdatere ordrestatus, samt for utsending av tilbud fra Sportamore Outlet, eller Sportamores Outlets samarbeidspartnere gjennom sms, e-post eller annen direktereklame. Som kunde kan du få innsyn i de oppbevarte opplysningene, endre opplysningene eller be om at opplysningene slettes. Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å få utsendt tilbud.

Pris- og Produktinformasjon

Ved eventuelle feil i opplysninger om lagerstatus eller pris, forbeholder Sportamore Outlet seg retten til å heve kjøpet. Om varen er utgått eller av annen grunn ikke er tilgjengelig er Sportamore Outlet ikke ansvarlig for å skaffe varen, men kan foreslå en alternativ vare. Alle bildeillustrasjoner må betraktes som illustrasjoner og er ingen garanti for varens nøyaktige utseende og beskaffenhet.

Brukeranmeldelser

Dersom du gir brukeranmeldelser om produkter på sportamoreoutlet.no, gir du også Sportamore Outlet retten til å publisere disse på sportamoreoutlet.no samt i andre kanaler og medier. Sportamore Outlet forbeholder seg retten til ikke å publisere og/eller fjerne innsendte brukeranmeldelser.

Annet

Ved eventuell tvist gjelder norsk lov.

Ved spørsmål omkring innholdet av Generelle Vilkår eller praksis ved angrerett, reklamasjoner, transportskader eller annet, ta kontakt med Sportamore Outlet kundetjeneste. Kontaktinformasjon for kundetjenesten finner du på www.sportamoreoutlet.no.

Senest oppdatert 2018-05-08